Ghid de culori

In aceasta pagina gasiti culorile ce le detin momentan in sertar si le pot folosi imediat. Actualizez constant aceasta pagina. De asemenea, pot comanda si culori noi daca este necesar dar implicit timpul de livrare a produsului va creste.

MIYUKI – Cele mai fin lucrate margele sunt margelele Miyuki. Acestea au o precizie a dimensiunilor extraordinar de mare. Absolut toate margelele sunt identice. Putem spune ca margelele Miyuki sunt de calitate „Premium”. Datorita acestui fapt si pretul lor este unul mai mare. Pretul pentru 5 gr e de aprox 8-10lei. Pretul poate sa difere si in functie de culoare. Aici putem face o comparatie cu vopseaua lavabila. Cu cat iti alegi o vopsea mai inchisa la culoare, cu atat aceasta va fi mai scumpa, deoarece se foloseste mai mult pigment pentru a face culoarea dorita. Cam aceeasi idee este si pentru aceste margele. Nu in ultimul rand, pretul e dat si de cererea de piata. Culorile rosu, albastru, verde si negru vor fi intotdeauna mai scumpe pentru ca sunt mai cautate. Marimea margelelor Miyuki ce le folosesc este unica si anume Miyuki Delica 11/0.

Duracoat Opq Banana

Duracoat Opq Columbine

Duracoat Opq Lt Carnation

Galvanized Silver

Matte Black

Matte Opq Lt Sapphire

Mix Earthtone

Mix Cleopatra

Opaque Yellow

Opaque White

Opaque Red

Opaque Orange

TOHO – Dupa margelele Miyuki, ca precizie, urmeaza margelele TOHO. Si acestea au un grad mare de precizie, dar nu in aceeasi masura. Inspectate atent se observa mici diferente. Aceste diferente nu sunt usor notabile, insa ele exista. Marele avantaj al margelelor TOHO este pretul acestora. Desi nu sunt atat de precise precum Miyuki, ele totusi ofera un grad inalt de incredere legat de dimensiuni. Aceste diferente minore sunt insa trecute cu vederea de foarte multa lume datorita faptului ca sunt foarte ieftine raportat la calitatea lor. Pretul pentru 5 gr e de aprox 2-4 lei. Asta inseamna de 3-4 ori mai ieftine decat Miyuki.
In proiectele mele folosesc diferite marimi ale margelelor TOHO si anume (de la mare la mic) 6/0, 8/0, 11/0, 15/0.

Silver Lined Teal

Silver Lined Milky White

Silver Lined Milky Teal

Opaque Rainbow Navy Blue

Opaque Lustered Navajo White

Opaque Lustared Pale Mauve

Opaque Lt. Beige

Opaque Lavander

Opaque Jet

Opaque Gray

Opaque Cherry

Metalic Iris Purple