Despre mine

De cand ma stiu am fost o fire visatoare si am avut o multime de idei creative.

De-a lungul anilor, am creeat multe obiecte dar am facut acest lucru ca fiind ceva neprioritar in activitatile mele deoarece nu am avut niciodata timp suficient pentru pasiunile mele. Devenind mama pentru a doua oara in viata si fiind in concediu de crestere copil momentan, am inceput sa am mult mai mult timp pentru a imi pune in practica ideile.

Eforturile mele au fost imediat apreciate de catre familia si prietenii mei, care m-au incurajat sa imi arat munca catre public. Si asa a luat viata site-ul acesta, fiind initial mai mult pentru a imi expune creatiile.

Pana acum am incercat si am reusit multe tehnici, cum ar fi insiratul margelelor, origami, quilling, decoupage, tricotat, tesut pe broderie etc. Recunosc insa ca, dintre toate cele incercate pana acum, cel mai mult imi place sa confectionez bijuterii. Imi da o satisfactie enorma sa stiu ca persoana ce o va purta o sa se simta unic(a) purtand bijuteriile facute special pentru dansul/dansa.

Toate produsele mele sunt facute cu multa dragoste. Lucrand impreuna cu un bijutier foarte priceput, primesc si comenzi pentru articole care pot contine argint 925 si aur 14K sau 18K. Fiecare din bijuteriile confectionate de mine au statut de unicat, oricare doua produse nefiind identice. Folosesc pentru realizarea lor diferite materiale:  fire textile, hartie, nasturi, piele, margele de toate tipurile, perle, pietre naturale, pietre semipretioase, cristale Swarovski, aur, argint, etc.

De asemenea, accept și provocari noi! Deci, daca aveti idei noi pe care a-ti dori sa le vedeti realizate nu ezitati sa imi scrieti in formularul din pagina de contact. <3